Al uw verzekeringen onder één dak!

Heeft u uw schadeverzekeringen afgesloten via meerdere partijen? Dan is de kans groot dat u onbedoeld risico's loopt of voordelen laat liggen. Hoe dat zit, leggen we graag uit.

Gezin in woonkamer onder kartonnen dak

Bijna geen enkele schadeverzekering is hetzelfde. Daardoor kunnen er gaten in de dekking ontstaan als u verschillende verzekeringen bij verschillende aanbieders heeft afgesloten. Of kunnen verzekeringen elkaar overlappen, waardoor u te veel premie betaalt.

Dit doen wij voor u

Wij helpen u bij het in kaart brengen van uw risico's en wensen én het vinden van verzekeringen die perfect op elkaar aansluiten. Dit zijn de redenen om al uw schadeverzekeringen bij ons onder één dak te brengen:

  1. We onderzoeken voor u of er geen gaten in de dekkingen zijn, maar ook of u niet dubbel verzekerd bent. Want dat is zonde van de premie!
  2. Mogelijk kunnen we voor u dezelfde dekkingen realiseren voor een lagere premie of stellen we voor hetzelfde bedrag een uitgebreider pakket voor u samen.
  3. U heeft altijd één aanspreekpunt. En omdat wij u persoonlijk kennen en op de hoogte zijn van uw situatie, kunnen we u nog beter adviseren.

Wij zoeken het voor u uit
De meeste verzekeraars bieden pakketverzekeringen aan, waarbij u al meerdere schadeverzekeringen in één keer kunt afsluiten. Dat kan interessant zijn, omdat u dan vaak korting krijgt op de premie. Uiteraard nemen wij dat mee in ons advies. Naast woonverzekeringen kunt u ook andere polissen opnemen in een pakket. Denk aan uw aansprakelijkheids-, auto- en rechtsbijstandverzekering.

Eén aanspreekpunt
Wat uw keuze ook is, het gemak van totaaloverzicht is een groot pluspunt van het onderbrengen van al uw schadeverzekeringen bij ons kantoor. U heeft dan altijd één aanspreekpunt voor uw verzekeringszaken. En omdat alles via ons loopt, kennen wij uw specifieke situatie en kunnen we u beter adviseren.

Neem vrijblijvend contact op
Al uw verzekeringen onder één dak brengen biedt dus interessante voordelen. Wilt u daar meer over weten of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om uw verzekeringen optimaal te regelen!

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag